18+ of ouder

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn

Onze excuses, om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn

Clearomizer

Optimaal verdampen begint bij de clearomizer:

De clearomizer van een elektronische sigaret is het gedeelte waar de vloeistof (liquid) zich in bevindt en zorgt voor een optimale verdamping. Het verdampingssysteem voor de elektronische sigaret dat bestaat uit een mondstuk, vloeistoftank en een verbrander noemt men ook wel de clearomizer. Onderaan de clearomizer (aan de bovenkant bij de batterij) bevindt zich een contactpunt. Wanneer men de de knop van de batterij indrukt wordt de coi l / heating-unit verhit en ontrekt op deze manier vloeistof, die dan verdampt wordt.

Uitleg over de clearomizer / volimizer:Clearomizer

Een clearomizer is een "brandstoftank" die je kunt vullen met vloeistof (liquid). In de clearomizer zit de zogenaamde coil / heating-unit / lont, die er voor zorg draagt dat de e-liquid verdampt kan worden. Wanneer je steeds harder moet zuigen aan je elektronische sigaret om lekker te kunnen dampen nadert de clearomizer zijn einde. Een andere indicatie is het bruin kleuren van de lontjes (wicks). Deze lontjes gaan afhankelijk van het gebruik van de e-sigaret drie tot zes weken mee. Wanneer je de clearomizer "droog" laat vallen heeft dit tot gevolg het verbranden van de lontjes. Verder is het van belang dat u rustig "rookt", op deze manier nemen de lontjes de vloeistof beter op en zal dit de levensduur verlengen. Wanneer je optimaal gebruik wilt blijven maken van de clearomizer is het verstandig om deze af en toe onder de warme kraan af te spoelen.

Bekende merken clearomizers

In ons assortiment hebben wij clearomizers opgenomen die vooraf uitgebreidt getest zijn.(meer dan 800.000 klanten gingen u voor) Deze clearomizers zorgen er voor dat er een optimale verdamping plaatsvindt. De topmerken Clearomizers die zorgen voor de optimale verdamping zijn Justfog, Eleaf, Kangertech, Joyetech. Deze merken staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

Design clearomizers                                                                                                                                                                

Als u gaat zoeken naar clearomizers op onze site zult u ervaren dat ook voor wat betreft het uiterlijk van deze artikelen niets aan het toeval is overgelaten.
De clearomizers zijn zeer stijlvol en elegant uitgevoerd, geheel in de lijn van "Het Nieuwe Roken".

 

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.