18+ of ouder

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn

Onze excuses, om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn

Refills

De refills die zorgen voor de ideale werking van de e-sigaret

Het handige aan de e-sigaret is de mogelijkheid om hem opnieuw te vullen en dit komt door de goedwerkende refills van de e-sigaret. Het hervullen van jouw e-sigaret is eenvoudig en snel te doen en het bespaart je ook nog eens geld. De onderdelen die ervoor zorgen dat de e-sigaret uitstekend werkt zijn de clearomizer, cartomizer en heating unit. Deze refills zorgen ervoor dat de e-liquid optimaal verdampt wordt!

De e-sigaret refills

De clearomizer is de brandstoftank van de e-sigaret waar je de e-liquid in brengt. Daarnaast kan je zien wanneer de e-liquid bijna op is omdat de clearomizer doorzichtig is!  De clearomizer is eenvoudig te hervullen en gaat ook nog eens lang mee. Daarnaast beschikt de clearomizer over een uitstekende kwaliteit! 

De cartomizer is ook een brandstoftank van de e-sigaret. Maar de cartomizer vul je niet aan door vloeistof in het lege ampul te gieten maar door de watten die in de cartomizer zitten “nat” te maken met e-liquid. Daarnaast is de cartomizer goed te betalen!

De heating unit is het gloeispiraal die ervoor zorgt dat de e-liquid optimaal verdampt. De heating unit wordt ookwel het verwarmingselement van de e-sigaret genoemd.

De e-sigaret onderdelen worden aangeboden door de volgende top merken: Volish, Cottien, Mild en P1. Deze merken zorgen ervoor dat de e-sigaret onderdelen uitstekend blijven functioneren, daarnaast kan jij door deze refills tot wel meer dan 70% besparen in tegenstelling tot het roken van normale sigaretten!

 

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren