18+ of ouder

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn

Onze excuses, om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn

Wegwerpsigaret

Geen ervaring met de e-sigaret, probeer dan de wegwerpsigaret

De ultieme test om erachter te komen of de e-sigaret wat voor jou is, is gebruik te maken van de wegwerpsigaret.  Om te genieten van deze e-sigaret heb jij geen aansteker of asbak nodig, de elektrische wegwerpsigaret kan zo meegenomen worden naar jouw favoriete club, concert of zelfs naar een house party!

De voordelen van de wegwerpsigaret

De wegwerpsigaret is gemakkelijk te gebruiken, hoeft niet opgeladen te worden en is zonder aanzienlijke kosten. Doordat de e-sigaret weg te werpen is en daardoor geen grote batterij nodig heeft, komt deze e-sigaret in de vertrouwde grootte van een traditionele sigaret terug. De wegwerpsigaret staat ongeveer gelijk aan 20 normale sigaretten maar dit kan schelen per wegwerpsigaret. De wegwerpsigaret is verkrijgbaar in verschillende kleuren en smaken. Deze smaken variëren van tabak tot aan menthol. De sterkte van de nicotine bestaat uit 18ml (sterk) en 24ml (extra sterk). Deze wegwerpsigaret is voor de spontane e-rokers die het gedoe met opladen of bijvullen van hun e-sigaret willen vermijden.

Heb jij af en toe zin in een e-sigaret en staat gemak hoog in het vaandel? Maak dan gebruik van deze wegwerpsigaret van eSmokingworld!

 

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.