18+ of ouder

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn

Onze excuses, om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn

E-sigaret

De onbeperkte mogelijkheid met de e-sigaret

De elektrische sigaret, ook wel e-sigaret genoemd, is de perfecte manier om op een veel minder schadelijke manier te genieten van roken. De elektrische sigaret is verkrijgbaar in verschillende varianten, jij kunt kiezen voor een wegwerpsigaret of een e-sigaret die navulbaar is. Daarnaast is er zelfs voor de sigaarliefhebber: de e-sigaar!

Nieuwe smaken mogelijk door navulling elektrische sigaret

In tegenstelling tot de gewone sigaret waarbij je de keus hebt tussen een tabakssmaak of een mentholsmaak, zijn de mogelijkheden met een e-sigaret nagenoeg “onbeperkt”. U kunt uw clearomizer met alle smaken vullen. Een aantal smaken die tot de verbeelding spreken zijn; latte machiatto / ice-mint / kiss off tobacco / tutti frutti , enz.enz. Zelf alcoholsmaken, zoals scotch whisky, mojito en pinacolada behoren tot de mogelijkheden.

Kortom teveel smaken om op te noemen, dit alles maakt de elektrische sigaret veelzijdiger in gebruik dan de traditionele tabakssigaret en kun je afhankelijk van je eigen smaak een liquid/vulling kiezen.

Verschillende e-sigaret sets op basis van de batterij

Er bestaan standaard en premium e-sigaret sets. Het verschil tussen deze sets is de batterij. De batterij van de premium set gaat langer mee dan die van E-sigaret setde standaard set.
Veel gebruikers van een elektrische sigaret kopen een tweede batterij zodat ook tijdens het opladen van een batterij een e-sigaret gebruikt kan worden.  

Meer weten over de e-sigaret?

Omdat elektrisch roken nieuw is zijn er vaak veel vragen. Om antwoord te geven op deze vragen kun je een kijkje nemen op de pagina van de veelgebruikte begrippen E-sigaret .
Maar je kunt natuurlijk ook naar één van onze winkels toegaan voor een persoonlijk advies.
Of als je te nieuwsgierig bent kun je natuurlijk een e-sigaret kiezen uit onderstaande producten en direct kopen via onze webshop.

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.

 

1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren