18+ of ouder

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn

Onze excuses, om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn

Betaalmethoden

Bestellen bij eSmoking City staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen.

Onze webshop is voorzien van vele verschillende veilige betaalmethodes, veilig houdt in dat niemand uw gegevens kan zien of kan misbruiken. De webshop maakt voor iDEAL betalingen gebruik van de betaalmethodes van SiSow Payment Innovations. Na uw bestelling, wordt deze doorgestuurd naar het platform van SiSow, waar uw financiële gegevens in alle veiligheid verwerkt worden onder een veilige verbinding.

Na de betaling keert u terug naar de eSmoking City website.

U kunt dus met een gerust hart bestellen en betalen.

iDEAL

Als u bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, Fortis of ING bank, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een pagina waarin u de bank waarbij u online bankieren kunt selecteren. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klikt u op: iDEAL. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.

Bancontact/Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash (voor onze Belgische klanten) kunt u de online aankoop doen middels de bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn zoals gewend absoluut gegarandeerd en te gebruiken voor onze klanten die bankieren bij: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Betalingen gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van web banking (internetbankieren). De 1e fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). In een 2e fase moet u zich in een beveiligd scherm van uw eigen bank identificeren. Hierna kunt u de betaling voltooien.