18+ of ouder

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn

Onze excuses, om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn

Batterijen

De duurzame e-sigaret batterij

Het meest sierlijke onderdeel van de e-sigaret is de batterij. De batterij is namelijk verkrijgbaar in een diverse kleuren en designs. Daarnaast is de batterij van de e-sigaret duurzaam en zorgt ervoor dat jij extra lang kan genieten van het e roken!

De elektrische sigaret bestaat uit verschillende onderdelen, één van de belangrijkste onderdelen van de e-sigaret is de batterij deze is ook meteen het langste onderdeel van de e-sigaret. De batterij van de e-sigaret kan in verschillende kleuren en designs worden gekozen. Een aantal merken die bij ons te verkrijgen zijn: Volish Carbon, Joyetech, Mild, Kangertech, Vision, Wismec, Innokin en Aspire. Dit zijn allemaal merken met hun eigen design en voordelen, alle batterijen zijn a-merken en bieden de kwaliteit die je mag verwachten van gerenomeerde merken.

Gemiddelde duur van de e-sigaret batterij

De e-sigaret accu gaat gemiddeld zo'n 250 à 300 keer opladen mee. De e-sigaret batterij wordt ingedeeld in mAh (ampère-uur), hier wordt de sterkte van de batterij aangegeven. De batterij van de e-sigaret verschilt van 280 mAh t/m 5000 mAh,hoe zwaarder de batterij des te meer damp kun je generen in combinatie met de juiste clearomizer, op deze manier kun je altijd een batterij kiezen die geheel naar je eigen keus is (customized)! 

In deze tabel staat het aantal ampère per uur omgerekend naar de gemiddelde duur van de e-sigaret batterij.

mAh (ampère-uur)

Gemiddelde duur (e-sigaret batterij)

280 mAh

+/- 1 uur en 15 minuten

320 mAh

+/- 1 uur en 45 minuten

450 mAh

+/- 2 uur en 30 minuten

900 mAh

+/- 6 uur

1100 mAh

+/- 8 uur

2100 mAh

+/- 18 uur

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.